ZorgClub levert vanaf januari 2018 Jeugdhulp in 21 Groninger Gemeenten

Na een lang aanbestedingstraject zijn wij begin december door het RIGG (Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten) geïnformeerd dat ZorgClub is toegelaten tot de ‘Inkoop uitvoering diensten Open House Jeugdhulp Groningen 2018 en verder’.

Lees meer

ZorgClub ook dit jaar weer ‘goed gekeurd’ voor de HKZ

Op 16 november heeft ZorgClub een jaarlijkse her-audit gehad van het HKZ-certificaat (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) dat wij vorig jaar hebben behaald. Vorig jaar werden er geen verbeterpunten geconstateerd door de certificerende instantie Dekra en daarmee behoorde ZorgClub tot slechts 10% van zorgaanbieders waarbij dit het geval is. Ook de her-audit van 16 november jl. leverde wederom geen tekortkomingen op.

Lees meer

ZorgClub ontvangt Social Return Award 2017

Op dinsdag 29 mei 2017 heeft ZorgClub uit handen van de wethouder Zorg & Welzijn Ton Schroor van de gemeente Groningen de Social Return Award 2017 ontvangen. Uiteraard zijn wij als ZorgClub hier heel trots op, mede gezien de lovende woorden uit het juryrapport;

Lees meer

Feestelijke opening nieuw pand Tynaarlo

Op dinsdag 16 mei heeft ZorgClub het nieuwe en uitgebreide pand in Tynaarlo feestelijk geopend. Dit nieuwe pand van zo’n 500 m2 biedt ruimte aan onze dagbestedingsruimtes en heeft kantoorruimte voor onze ambulante professionals.

Lees meer