Op 6 december 2016 heeft Dekra een certificeringsonderzoek volgens HKZ-KO bij ZorgClub uitgevoerd en is ZorgClub per 1 januari 2017 het HKZ keurmerk voor kleine organisaties toegekend.
Er zijn geen op- of aanmerkingen ter verbetering uit het onderzoek naar voren gekomen, hetgeen uiterst positief is. Daarmee behoort ZorgClub, volgens de auditeur, tot de 10% van zorgaanbieders die zonder noodzakelijke verbeterpunten door deze audit komt.

Met hetzelfde resultaat hebben eind december 2019 wederom het certificeringsonderzoek behaald tot 1 januari 2023. En ook sindsdien bieden wij nog altijd zorg conform dit kwaliteitshandboek HKZ-KO dat we in 2016 opgesteld hebben.

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. (cursieve tekst van de website www.hkz.nl)