ZorgClub vindt het erg belangrijk wat onze cliënten of het sociale netwerk van onze cliënten van onze dienstverlening vinden.

Hieronder kun je, door op een balkje te klikken, lezen wat de mening van een aantal van onze cliënten is over ZorgClub. Uiteraard zijn de ervaringen geanonimiseerd op deze pagina geplaatst. Mocht je de ervaring van een cliënt interessant vinden en meer willen weten dan kunnen we de betreffende cliënt altijd vragen jou zelf over zijn ervaringen met ZorgClub te vertellen.

Daarnaast kunnen we met trots melden dat onze cliënten ZorgClub in cliënttevredenheidsonderzoeken in de afgelopen 5 jaar gemiddeld een 9,1 geven.

Cliënten over ZorgClub

Ik ben in contact met ZorgClub gekomen door mijn vader. De eerste kennismaking met ZorgClub is mij goed bevallen, want deze kennismaking verliep soepel en professioneel. De orthopedagoog wist de juiste vragen te stellen om de situatie goed in kaart te stellen.

De reden om begeleidende hulp van ZorgClub te zoeken is omdat ik hulp nodig had/heb door middel van begeleiding zodat ik zodoende geholpen word bij dagelijkse activiteiten die “normale” mensen vanzelfsprekend vinden.

ZorgClub heeft hulp geboden bij het oplossen en/of verbeteren van de problematiek door middel van een ambulant begeleider die mij twee ochtenden in de week bezoekt en dan helpt met bijvoorbeeld administratie, structuur aanbrengen bij dagelijkse activiteiten met als doel om mijn zelfstandigheid te vergroten.

Ik ervaar de samenwerking met ZorgClub als goed, omdat ik samen met mijn ambulant begeleider in relatief korte tijd een stap dichterbij mijn persoonlijke doelen ben gekomen en/of behaald heb.

Ik ben 25 jaar en vanwege een slaapstoornis en ADD was ik op zoek naar begeleiding om structuur aanbrengen in leven. Dit was onder andere erg van belang om mijn studie MBO4 ICT te kunnen afronden.

Via de website van ZorgClub heb ik een afspraak gemaakt en vervolgens was er een prima eerste kennismaking.

Nadat de ambulante begeleiding van ZorgClub was opgestart, hebben we direct doelen gesteld en zijn we daar stapsgewijs aan gaan werken. De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren; er is veel begrip voor mijn situatie en problematiek en ZorgClub levert goede begeleiding en ondersteuning.

Het resultaat is dat ik mijn studie gehaald heb en nu, met begeleiding van ZorgClub, begin aan een vervolgstudie.

Via mijn bewindvoering ben ik in contact gekomen met ZorgClub. De eerste kennismaking beviel uitstekend en is mijn begeleidingstraject gestart.
Het belangrijkste was om overzicht te creëren in mijn leven. Op dat moment was dat nogal een chaos.
In een half jaar is er veel resultaat geboekt omdat ZorgClub mij als persoon behandelt en niet als nummer.
Het werken met de mensen van ZorgClub ervaar ik als uitstekend en kenmerkt zich door de prettige sfeer.

Via mijn psycholoog ben ik in contact gekomen met ZorgClub om te werken aan mijn depressie. Mijn psycholoog kwam daarin niet veel verder met mij.
ZorgClub heeft mij met begeleiding geholpen om op eigen benen te staan. De samenwerking met de mensen van ZorgClub heb ik als goed ervaren.

Via mijn oude begeleider ben ik in contact gekomen met ZorgClub. De eerste kennismaking was goed en er was meteen een klik.

De reden dat ik naar ZorgClub ging was wisseling van begeleiding. Mij oude begeleider moest er mee gaan stoppen. Ik heb begeleiding nodig om dat ik slechthorend ben en wat meer tijd nodig heb voor uitleg.

Wekelijks heb ik een zorgmoment met ZorgClub en dan praten we, doen dingen, en organiseren.

De begeleiding van ZorgClub vind ik prettig, leuk en duidelijk.

Via mijn bewindvoerder ben ik in contact gekomen met ZorgClub. De eerste kennismaking beviel direct goed, direct een goed gevoel en een goede klik. Dit heb ik ook direct gezegd.

Ik wilde in eerste instantie graag ondersteuning bij het aanpakken van mijn financiële problemen. Achter deze financiële problemen liep ik tegen persoonlijke problemen aan waar ik graag aan wilde werken.

ZorgClub heeft op alle mogelijke manieren hulp geboden. Mijn begeleider komt 1 keer per week (soms 2 keer) bij mij op bezoek. Samen bepreken we wat er speelt. Daarnaast kan ik hem bellen als ik ergens tegen aanloop. Ik zoek dan bijvoorbeeld bevestiging, vraag om advies. Mijn begeleider denkt met me mee als ik conflicten met mensen in mijn omgeving heb.

Ik ervaar de begeleiding van ZorgClub als heel erg goed. Ik vertrouw mijn begeleider, dat is voor mij heel belangrijk. Ik kan de dingen met hem bespreken waar ik mee zit.

Via een andere zorgorganisatie ben ik in contact gekomen met ZorgClub. De eerste kennismaking; ‘’heel tof’’. Het voordeel is dat mijn begeleider geen oordelen heeft en geen vooroordelen. Hij bekijkt een situatie en speelt daar direct en goed op in.

Ik zocht hulp omdat ik in scheiding lag, had geen dak boven m’n hoofd en wist niet hoe ik verder moest. Ik ben manisch depressief met kenmerken van borderline en ben getraumatiseerd.

ZorgClub biedt hulp bij het aanpakken van mijn problemen door er voor me te zijn. Ik kan mijn verhaal bij mijn begeleider kwijt, mijzelf zijn. Hij geeft advies, zegt nooit wat ik moet doen. Hij legt iets bij mij terug, ik kan hier zelf mee doen wat ik wil. Als ik er niet uit kom dan kan ik er altijd op terug komen.

Ik vind de samenwerking met ZorgClub heel prettig.