ZorgClub ontvangt Social Return Award 2017

ZorgClub ontvangt Social Return Award 2017

Op dinsdag 29 mei 2017 heeft ZorgClub uit handen van de wethouder Zorg & Welzijn Ton Schroor van de gemeente Groningen de Social Return Award 2017 ontvangen. Uiteraard zijn wij als ZorgClub hier heel trots op, mede gezien de lovende woorden uit het juryrapport;

”Vanuit het geloof dat “zorg om mensen gaat”, is kwaliteit voor uw organisatie de leidraad bij alles wat u doet. Dit blijft zeker niet onopgemerkt; u hebt glansrijk de HKZ-certificering doorstaan en u wordt gewaardeerd met een gemiddelde klanttevredenheid van 9,1.

Als nieuwe groeiende speler in het Sociaal Domein hebt u niet getwijfeld om de samenwerking te zoeken met Bureau Social Return. Drie hulpverleners hebt u dankzij deze samenwerking aan het eigen bedrijf verbonden. Voor uw organisatie een significant deel van het personeelsbestand. Wij danken u voor het rotsvaste vertrouwen in onze dienstverlening.”

Ook verschillende Groningse media hebben het nieuws over deze award inmiddels opgepakt; De Groninger GezinsbodeOOG Omroep GroningenNationale Zorggids en Nieuws.nl. En uiteraard heeft de gemeente Groningen het bericht ook op haar nieuwspagina vermeld.